Online afspraken makenTEST

Afspraak maken

Maak hier uw afspraak

Wanneer u onze praktijk belt, bekijkt de doktersassistente hoe wij u het beste kunnen helpen. Dat kan met een advies, telefonisch- of videoconsult of met een afspraak op de praktijk. Indien nodig zal de doktersassistente voor u een afspraak inplannen voor een consult.

De telefoon is vaak drukbezet. Probeert u zoveel mogelijk online een afspraak te maken bij uw huisarts, praktijkondersteuner Somatiek en assistente.

Afspraak maken

U kunt via MijnGezondheid.net online een afspraak maken bij uw huisarts, praktijkondersteuning somatiek en bij de assistente.

Afspraak afzeggen

U kunt uw afspraak afzeggen via de mail van de praktijk: info@huisartsenkopvanzuid.nl. U kunt ook het contactformulier invullen

Vraag stellen aan uw huisarts of praktijkondersteuner

Minder dringende vragen waarvoor u niet speciaal een afspraak wilt maken, kunt u via MijnGezondheid.net online aan ons stellen. Het is ook mogelijk om een bijlage of foto bij te voegen. Wij proberen binnen 2 werkdagen uw vraag te beantwoorden.

U kunt ook op thuisarts.nl kijken of u een antwoord kunt vinden op uw vraag. Deze website is gemaakt door artsen en geeft betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid.

Visite aanvragen

Een visite (huisbezoek) kunt u aanvragen vóór 10.00uur i.v.m. de planning. De voorkeur , indien mogelijk, is dat u op de praktijk komt omdat er betere onderzoeks – en behandelmogelijkheden zijn.
Visites ( behalve spoedvisites) die later aangevraagd worden kunnen niet (altijd) dezelfde dag plaatsvinden.